ZoFier B&B

ZoFier Bed en Breakfast te Workum.

Galerie ZoFier is sinds maart 2016 gevestigd in Workum in een monumentale boerderij uit 1868. In hetzelfde pand bevindt zich ook een Bed en Breakfast welke per medio 2016 door ZoFier is overgenomen. Er zijn  twee 2-persoons gastenkamers en er zijn twee 4-persoons appartementen. Workum is gelegen tussen de Friese meren en het IJsselmeer. 

Gastenkamers:

In de stal bevindt zich een grote woonkeuken waar het ontbijt geserveerd kan worden. Ook is er een heerlijke loungehoek gecreëerd waar men zich kan nestelen met een goed boek. 

Beide kamers zijn zeer ruim en licht en hebben een fijne zithoek met flatscreen televisie. Zoals in de gehele boerderij zijn ook de kamers voorzien van oude bouwmaterialen en zijn monumentale details gerespecteerd. Op de kamers is een waterkoker aanwezig zodat de gasten zelf nog thee of koffie kunnen zetten.

 

Appartementen:.
Er zijn twee mooie appartementen gebouwd in het 'Lyts Buthus', de voormalige stallen voor het kleinvee. De appartementen zijn van alle gemakken voorzien en beschikken beide over het volgende:

  • Volledig uitgeruste keuken
  • Luxe badkamer met douche
  • Twee grote slaapkamers op de 1e verdieping
  • Bed- en badlinnen ruim voldoende aanwezig
  • Wasmachine in speciale wasruimte
  • Een eigen terras op het zuiden

De appartementen zijn voor 4 personen maar zijn ook zeer geschikt voor 6 personen.

Prijzen:

2-persoonskamer met eigen badkamer: Hemelsvaart en Pinksterweekend en de zomervakantie 90 euro per nacht. Daarbuiten 80 euro per nacht (ontbijt voor 12,50 euro per persoon bij te bestellen)
4-persoons appartement: 130 tot 150 euro per nacht (ontbijt voor 12,50 per persoon bij te bestellen).
In het voor-en naseizoen kunnen gereduceerde tarieven gelden, vraagt u die bij ons op via: info@zofier.nl 

Op de 2 persoonskamers kan 1 extra bed worden bijgeplaatst en in de appartementen kunnen maximaal 2 extra bedden worden bijgeplaatst. Voor iedere persoon extra wordt een meerprijs gerekend. Volwassenen € 25,= per persoon per nacht en kinderen tot en met 12 jaar € 10,= per persooon per nacht.

Bovengenoemde prijzen zijn inclusief bed- en badlinnen.

ZoFier-B&B is het gehele jaar 7 dagen per week geopend.

Voor informatie en boekingen kunt u contact openemen met:

ZoFier B&B
Aldewei 26
8711 BT Workum
06 31 01 40 89
info@zofier.nl