Paul Boswijk, Joyce Eijkhout, Flip Gaasendam, Maike van der Kooij, Jan van Loon

Op zondag 21 mei a.s.  om 15.00 uur opening expositie met recente werken van

Paul Boswijk
Joyce Eikhout,
Flip Gaasendam,
Maike van der Kooij
Jan van Loon

De kunstenaars zijn bij de opening aanwezig en u kunt ze die vraag stellen die u altijd had willen stellen…

De nieuwe expositie wordt a.s. zondag onder genot van een drankje en een hapje om 15.00 uur officieel geopend. De deelnemende kunstenaars zijn allen afkomstig uit onze buurprovincie, Groningen. Tijdens de opening van de tentoonstelling zullen zij met elkaar in gesprek gaan over elkaars werk. Ook de gasten kunnen en mogen meedoen aan de discussie. Gasten kunnen zondag a.s. die vraag aan de kunstenaars stellen, die men altijd al had willen stellen. Eikenhout en Boswijk deden beide mee aan “Sterren op het doek” waarin ze een portret van schrijver Jan Siebelink maakten. Ook daarover zullen zij vertellen…

De deelnemende kunstenaars hebben alle vrij werk gemaakt waardoor het een bijzonder gevarieerde tentoonstelling is geworden, van waddengezichten tot het interieur van Hotel van der Werff op Schiermonnikoog, van een prachtig naakt tot een korenlandschap, van en nog veel meer dan dat.
De tentoonstelling is  tot en met zondag 25 juni  a.s. te bewonderen.

De openingstijden van galerie ZoFier zijn donderdag tot en met zondag, van 12.30 uur tot 17.00 uur. De toegang is gratis.

Wij hopen u als gast te mogen begroeten,
Alice Brouwer

Galerie ZoFier is op Hemelvaartsdag en beide Pinksterdagen geopend.

 Like Galerie ZoFier op Facebook.

Gepubliceerd: maandag 15 mei 2017

Overige nieuwsberichten