Opening 1e tentoonstelling ZoFier-Zusje 2017

ZoFier-Zusje opent nieuwe tentoonstelling op 4 juni a.s. met werk van

Marian Terpstra, Siepie Kroese, Rinny Koornstra, Linda Roffel, Elles Porck,  Agnes van Eupen, Ytje Wijma Engbrenghof, Janny Pieck-Plantinga, Ron Roem, Thets van Reij-de Vries, Sybrand Alle de Groot,  Geeske Sijbrandij,  Anna Akke Fopma, Rob Gaarenstroom, Paulien Kleijn, Theo Hoekstra, J.A.N. Mostert, Peter IJsseldijk, Jeroen Blankert en Huub Sluis.

De feestelijke opening van de eerste tentoonstelling vindt plaats op zondag 4 juni a.s. om 15.00 uur. Het zou leuk zijn als u daarbij aanwezig kunt zijn. Er staat een drankje en een hapje voor u klaar.

Iedereen die een kunstwerk wil verkopen, kan bij ZoFier-Zusje een "spijker" huren. ZoFier-Zusje is een podium voor kunstenaars en eigenaren van kunstwerken, die hun werken willen presenteren en verkopen.

ZoFier-Zusje zal in 2017 van 1 juni t/m eind oktober geopend zijn. De eerste expositie loopt van donderdag 1 juni t/m zondag 13 augustus 2017. De locatie van ZoFier-Zusje is vanaf heden op de eerste verdieping van de boerderij aan de Aldewei 26, waar ook Galerie ZoFier en ZoFier Bed & Breakfast zijn gevestigd.

Voor de tweede tentoonstelling die zal lopen vanaf 17 augustus a.s. zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, mocht u een spijker willen reserveren, neemt u dan contact met ons op via galerie@zofier.nl.


Like Galerie ZoFier op Facebook.

Gepubliceerd: dinsdag 30 mei 2017

Overige nieuwsberichten