nazomer exposities

Zondag 27 augustus 15.00 uur opening nazomer exposities galerie ZoFier en galerie ZoFier-Zusje
 

Met trots informeer ik u over de komende tentoonstelling van werken van

Hendrik Elings
Joyce van Heek
Daan Oude Elferink
Lara Vos

Zelden hebben wij een expositie ingericht die zo divers is als de huidige... de foto's van verlaten en vervallen panden van Daan Oude Elferink, de wad-gezichten van Hendrik Elings, de objecten van koper en zink van Lara Vos en de kunstzinnig bewerkte dierenhuiden en vachten van Joyce van Heek...het is een prachtige en zeer gevarieerde tentoonstelling geworden....hieronder een impressie.

 

Daarnaast openen wij de nazomer expositie van galerie ZoFier-Zusje met werk, ingebracht door kunstenaars en door particulieren, van:

Ans Markus, Dinie Boogaart, Douwe Elias, Pieter Knorr, Pieter Pander, Albert Froling, Jan-Pieter Balk, Ellen Francke, Jaap Hoeksma, Marianne Simons, Tineke Hoepman, Tiny Weijers, Karin Schoonewelle, Ytje Wijma, Feike van Tuinen, Hiske Wiersma, Onno Boerwinkel, Rein Pol, Klaas Werumeus Buning, Kevin Best en Han Ebbelaar.

Beide exposities zijn vanaf heden te bewonderen.

Zondag 27 augustus 15.00 uur vindt de feestelijke opening van beide exposities plaats. Er staat een drankje en een hapje voor u klaar en de kunstenaars die terug zijn van vakantie, zijn aanwezig om u te ontmoeten en te vertellen over hun werk.

De nazomer-expositie van galerie ZoFier loopt tot en met zondag 1 oktober 2017.
De expositie van galerie ZoFier-Zusje loopt tot en met 29 oktober 2017.

Wij hopen u als gast te mogen begroeten.

Hartelijke groet!

Alice Brouwer

Gepubliceerd: vrijdag 25 augustus 2017

Overige nieuwsberichten