Meet & Greet met kunstenaars

Zondag 16 juli a.s. organiseert Galerie ZoFier een Meet & Greet met de kunstenaars van de vorige week geopende zomer expositie. Galerie ZoFier kwam afgelopen weekend met een ludieke Facebook actie (zie het vorig nieuwsbericht) waarbij een schilderij van Maike van der Kooij te winnen valt.

 Vorige week werd de zomer expositie van Galerie ZoFier geopend, waarbij de nieuwste werken van Karel Buskes, Mario ter Braak, Margreet Boonstra en Anton ter Braak getoond worden. A.s. zondag 16 juli zijn de vier kunstenaars vanaf 15.00 uur bij Galerie ZoFier in Workum aanwezig om u onder het genot van een drankje en een hapje te vertellen over hun manier van werken. 

 Galerie ZoFier bedacht een bijzondere actie waarbij onder meer een schilderij van Maike van der Kooij en een verblijf in 1 van de gastenkamers van ZoFier te winnen valt. Mocht u in aanmerking willen komen voor een van de prijzen dan dient u het Facebook bericht dat ZoFier jl. vrijdag over deze actie plaatste liken en delen en tevens dient u vriend te worden van ZoFier.

 De eerste prijs is het schilderij “Noordelijk Landschap in mei” van Maike van der Kooij. Het schilderij heeft een afmeting van 50 x 100 cm en de prijs bedraagt 2.100,- euro. Het schilderij is vanaf nu in de galerie te bewonderen. De tweede prijs is een overnachting in een gastenkamer van ZoFier (voor 2 personen, inclusief ontbijt, 1 jaar geldig, op basis van beschikbaarheid). De derde prijs is een kunstboek of een aantal kunstboeken naar keuze t.w.v. 75 euro.

 De actie loopt vanaf heden t/m 7 augustus 2017

 Op zondag 10 september 15.00 uur zal een notaris de prijswinnaars kiezen en bekendmaken. De prijzen worden alleen overhandigd aan de winnaars. U dient op 10 september dus persoonlijk aanwezig te zijn. Mocht u een prijs hebben gewonnen en niet persoonlijk aanwezig zijn, dan gaat de prijs naar de volgende persoon op de lijst.

 Op 10 september organiseert de galerie eveneens ‘Atelier ZoFier’, waarbij kunstenaars (schilders, beeldhouwers en overige kunstenaars) in de galerie en beeldentuin aan het werk gaan en u graag demonstreren en uitleggen hoe hun kunstwerken tot stand komen. Daarnaast is er 9 en 10 september ook Kunstroute in Workum en zijn alle musea, galeries en ateliers geopend.

 De openingstijden van galerie ZoFier zijn donderdag tot en met zondag, van 12.30 uur tot 17.00 uur. De toegang is gratis. Voor meer informatie kunt u kijken op www.zofier.nl . Galerie ZoFier, Aldewei, 26 Workum.

Met vriendelijke groet,
Alice Brouwer

06 31 01 40 89

Gepubliceerd: maandag 10 juli 2017

Overige nieuwsberichten