It's all about the animals

Opening Galerie ZoFier in Beetsterzwaag vindt plaats op zondag 14 oktober a.s. met de tentoonstelling "It's all about the animals"
 
Galerie ZoFier verhuist. Vanaf 12 oktober a.s. is galerie ZoFier gevestigd in een mooi en ruim pand in de hoofdstraat van Beetsterzwaag (nr 42).

Het karaktervolle dorp Beetsterzwaag ligt aan de rand van de Friese Wouden. In de Hoofdstraat staan prachtige historische panden. Deze drie en een halve eeuw oude panden zijn de stille getuigen van de adel die het dorp in de 18e en 19e eeuw bewoonden. Vandaag de dag is Beetsterzwaag een springlevend dorp. De historische rijkdommen worden met hedendaagse aantrekkelijkheden gecombineerd: restaurants, gespecialiseerde winkels, wandel en fietsmogelijkheden in de omliggende bossen en natuurgebieden en last but not least: veel galeries waaronder vanaf nu galerie ZoFier.

Met trots presenteren wij vanaf 12 oktober a.s. de tentoonstelling

"It's all about the animals"  
met werk van:

Dinie Boogaart, Flip Gaasendam, Romee Kanis, Maike van der Kooij, Corry Kooy, Hinke Posthuma, Edith Stoel, Irene Veltman en Lara Vos

De officiële opening vindt plaats op zondag 14 oktober a.s. om 15.00 uur.
De kunstenaars zijn bij de opening aanwezig en er staat een drankje voor u klaar. Op vrijdag 12 en zaterdag 13 oktober a.s. kunt u de tentoonstelling alvast komen bekijken.
De expositie Ioopt tot en met zondag 11 november a.s..

Wij hopen u aankomend weekend in Beetsterzwaag te mogen begroeten!

Hartelijke groet,

Alice Brouwer

Gepubliceerd: dinsdag 9 oktober 2018

Overige nieuwsberichten