Inschrijving ZoFier-Zusje 2018

ZoFier-Zusje organiseert in 2018 drie tentoonstellingen
De inschrijving is gestart


Iedereen die een kunstwerk wil verkopen, kan bij ZoFier-Zusje een "spijker" huren.  ZoFier-Zusje is een podium voor kunstenaars en eigenaren van kunstwerken, die hun werken willen presenteren en verkopen.  Mocht u een of meer kunstwerken willen verkopen, dan kunt u zich vanaf heden voor 2018 inschrijven.  U kunt een e-mail sturen naar galerie@zofier.nl of een bezoek brengen aan Galerie ZoFier in Workum.

De eerste expositie in 2018 loopt van vrijdag 16 maart t/m zondag 3 juni.  De tweede expositie loopt van vrijdag 8 juni t/m zondag 5 augustus.  De derde expositie loopt van vrijdag 10 augustus t/m zondag 28 oktober.

De openingstijden van ZoFier-Zusje zijn vrijdag, zaterdag en zondag van 12.30 tot 17.00 uur.  De locatie van ZoFier-Zusje is, zoals ook in 2017, op de eerste verdieping van de boerderij aan de Aldewei 26, waar ook Galerie ZoFier en ZoFier Bed & Breakfast zijn gevestigd.  Meer informatie over ZoFier-Zusje kunt u vinden op onze website .

Leeuwarden is met Friesland de Culturele Hoofdstad van Europa in 2018.  Dat zal volgend jaar veel extra bezoekers naar Friesland, en ook naar Workum, trekken.  Galerie ZoFier gaat rond Culturele Hoofdstad een aantal bijzondere tentoonstellingen organiseren waarover binnenkort meer...

Graag tot ziens in onze galerie, waar wij op dit moment de prachtige werken van Peter Bol, Keimpe van der Kooi, Reinder Ourensma, Rein Pol, Hiske Wiersma en Ans Zondag tonen.

Gepubliceerd: donderdag 19 oktober 2017

Overige nieuwsberichten