Galerie ZoFier 10 jaar!

 

FEEST!

Onder  enorme belangstelling heeft Galerie ZoFier vanmiddag haar 10e verjaardag gevierd.

Wegens omstandigheden waren Freek en Hella de Jonge helaas verhinderd de tentoonstelling ´Feest!´  te openen.  Gelukkig hoefde Joop Braakhekke niet eens na te denken, hij was meteen bereid als vervanger voor Freek en Hella,  uiteraard op zijn geheel eigen wijze,  de openingshandeling te verrichten.

Samen met Alice Brouwer onthulde Joop het jubileumbeeld Nikè fan Fyslân  dat speciaal door Beeldhouwer Natasja Bennink werd gemaakt.

Morgen, 2e Pinksterdag is Galerie ZoFier open. Welkom!

 
Galerie ZoFier is jarig vandaag!  

 En dat vieren wij.
Met heel veel nieuwe kunstwerken is het één en al  FEEST  in en rond de galerie.

Zondag 15 mei a.s. komen Hella en Freek de Jonge naar Workum om de jubileumtentoonstelling 'Feest!' te openen. Galerie ZoFier en al haar kunstenaars vinden het fantastisch als u daarbij aanwezig bent om dit verjaardagsfeestje samen met ons te vieren.

Beeldhouwer Natasja Bennink maakte speciaal het jubileumbeeld Nikè fan Fyslân of Nikè van Friesland - een oer-fries beeld dat vol vertrouwen richting toekomst kijkt. Dit beeld wordt in een oplage van 10 gegoten, er zijn op dit moment al 7 beelden gereserveerd!

Wij adviseren u te parkeren bij de tennisbaan (Weverswei 6, 8711 GP Workum).  Het is vervolgens een paar honderd meter lopen naar de galerie, de route zal de 15e d.m.v. ballonnen worden aangegeven. U kunt desgewenst gebruik maken van het toeristentreintje dat tussen 14.00 uur en 17.00 uur tussen de parkeerplaats en de galerie op en neer pendelt.

De tentoonstelling loopt tot en met 26 juni 2016.

Met hartelijke groet!
Alice Brouwer


De nieuwe openingstijden van ZoFier zijn:

woensdag t/m zondag van 12.30 tot 17.00 uur.

Agenda galerie ZoFier:
15 mei opening Jubileum tentoonstelling
16 mei, tweede Pinksterdag, galerie is geopend
5 juni officiële opening ZoFier-Zusje

Gepubliceerd: zondag 15 mei 2016

Overige nieuwsberichten