Facebook zomeractie Galerie ZoFier

Win een gratis schilderij van Maike van der Kooij (t.w.v. 2.100,- euro), een verblijf in een gastenkamer (t.w.v. 98,50 euro ) of een kunstboek(enpakket) t.w.v. 75 euro.

 Wat moet u doen om hiervoor in aanmerking te komen?

Wanneer u dit bericht op facebook liked, deelt en vriend wordt van ZoFier (of al bent) komt u in aanmerking om 1 van de 3 prijzen te winnen.

 Wat zijn de prijzen?

De eerste prijs is het schilderij “Noordelijk Landschap in mei” van Maike van der Kooij. Het schilderij heeft een afmeting van 50 x 100 cm en de prijs bedraagt 2.100,- euro. Het schilderij is vanaf nu in onze galerie te bewonderen (Galerie ZoFier Aldewei 26, 8711 BT Workum, www.zofier.nl)

 De tweede prijs is een overnachting in een gastenkamer van ZoFier (voor 2 personen, inclusief ontbijt, 1 jaar geldig, op basis van beschikbaarheid).

 De derde prijs is een kunstboek of een aantal kunstboeken naar keuze t.w.v. 75 euro.

 Looptijd facebook actie:

De actie loopt vanaf heden t/m 7 augustus 2017

 Bekendmaking prijswinnaars:

Op zondag 10 september 15.00 uur zal een notaris de prijswinnaars kiezen en bekendmaken. De prijzen worden alleen ter plekke overhandigd aan de winnaars. U dient op 10 september dus persoonlijk aanwezig te zijn. Mocht u een prijs hebben gewonnen en niet persoonlijk aanwezig zijn, dan gaat de prijs naar de volgende persoon op de trekkingslijst.

 Op 10 september organiseren wij tevens Atelier ZoFier, waarbij kunstenaars (schilders, beeldhouwers en overige kunstenaars) op locatie aan het werk gaan en u graag demonstreren en uitleggen hoe hun kunstwerken tot stand komen.

 Daarnaast is er 9 en 10 september Kunstroute in Workum en zijn alle musea, galeries en ateliers geopend.

 Overig:

Personen die betrokken zijn bij ZoFier (o.a.vrijwilligers) zijn uitgesloten van deelname.

Gepubliceerd: vrijdag 7 juli 2017

Overige nieuwsberichten