21 sept optreden Hella en Freek de Jonge voor zakelijke markt bij ZoFier

Ook toe aan wat anders? Laat u inspireren bij ZoFier!

Het is een hele kunst om verrassende locaties te kiezen voor zakelijke bijeenkomsten. Daarom biedt Landgoed ZoFier gasten die voor hun organisatie locaties zoeken en boeken een buitenkans: kom op vrijdag 21 september a.s. naar ons Open Huis, samen met Hella en Freek de Jonge. Dan kunt u als speciale gast zélf ervaren dat onze monumentale boerderij zich uitstekend leent voor vergaderingen, seminars, lezingen en feestelijke recepties.

Hella en Freek de Jonge gebruiken dit decor tijdens ons Open Huis voor hun literaire voorstelling ‘Spring’, naar het nieuwe boek van Hella. Zij leest voor, Freek interviewt haar. En hij zorgt voor een kwinkslag door te putten uit zijn liedjes, verhalen en conferences.

Om te ervaren wat ZoFier als locatie kan betekenen, maakt deze voorstelling de beleving compleet. Wij nodigen u daarom van harte uit om ZoFier op vrijdag 21 september met al uw zintuigen te ontdekken. Zie met eigen ogen de locatie en haar mogelijkheden, ruik en proef de bijzondere hapjes van onze cateraar Onder de Luifel en voel de sfeer. We tonen de verschillende mogelijkheden voor bijvoorbeeld vergaderen, dineren en andere opties die u wellicht op ideeën brengen. En luister naar wat Hella en Freek  te vertellen hebben.

De deur is open tussen 13.00 en 18.00 uur voor mensen die zich binnen hun organisatie bezighouden met het zoeken en boeken van bijzondere locaties. De voorstelling van Hella en Freek de Jonge start om 16.00 uur. En er is nog een extraatje: gasten ontvangen een kortingsbon voor locatiehuur.

Gaat u ook voor wat anders? Of wellicht kent u mensen binnen uw netwerk of organisatie die zakelijk geïnteresseerd zijn? Meld u dan zeker aan via locatieverhuur@zofier.nl!

Gepubliceerd: woensdag 12 september 2012

Overige nieuwsberichten

Hella en Freek de Jonge