Kunst kopen

Galerie ZoFier heeft de beschikbare kunstwerken online gepresenteerd. Deze vindt u onder  "kunstwerken".

Mocht u in onze galerie of op onze website een kunstwerk hebben gezien dat u aanspreekt en mogelijk wilt aanschaffen dan kunnen wij u desgewenst op een aantal manieren ondersteunen.

Een optie nemen

Als u geïnteresseerd bent in een kunstwerk, maar u wilt er nog even over nadenken, dan kunt u zonder verplichtingen een optie nemen. U behoudt daarmee vijf dagen het recht om het werk al dan niet aan te schaffen.  Mocht er in die periode een andere gegadigde komen voor het kunstwerk, dan vragen wij u een beslissing te nemen.  

Kunst op zicht 

Met  name bij grotere kunstwerken kan het prettig zijn om het werk eens in uw eigen omgeving te bekijken. Wij kunnen in overleg kunstwerken geheel vrijblijvend bij u op zicht brengen.  

Overhandiging van het kunstwerk

In overleg met u bepalen we graag hoe u het kunstwerk in ontvangst neemt. U kunt het werk zelf ophalen in onze galerie, of wij kunnen het transport naar uw adres verzorgen. Werken met een hogere waarde worden kosteloos door ons bezorgd en geplaatst.

Kunstkoopregeling

Galerie ZoFier biedt de mogelijkheid om een aangekocht kunstwerk in termijnen af te betalen. Met behulp van deze kunstkoopregeling kunt u tegen aantrekkelijke voorwaarden gespreid betalen. Voor de voorwaarden klik hier: voorwaarden kunstkoopregeling.