Advies zakelijk

Aansprekende kunst, of misschien wel spraakmakende kunst, is een statement naar uw klanten en naar uw medewerkers; waar staat uw bedrijf voor, wie bent u en wat drijft u. 

Kunst kan uw boodschap of de uitstraling van uw bedrijf versterken. Een goed gekozen schilderij verrijkt de sfeer en de beleving van uw ontvangstruimte. Een bronzen beeld in uw kantoor als metafoor voor uw passie kan tot een verrassend gesprek leiden.

Galerie Zofier wil u graag adviseren bij de aanschaf van een passend kunstwerk voor uw bedrijf, bij de aanleg van een collectie of een aanvulling op uw huidige kunstwerken.

Meer specifiek kunt u ook overwegen een kunstwerk in opdracht te laten maken. Galerie ZoFierbrengt u graagin contact met verschillende kunstenaars die op uw verzoek een werk maken.

Kunst kan een zeer onderscheidend cadeau zijn voor uw zakelijke relaties of bijvoorbeeld een jubilaris. ZoFier heeft een zeer uitgebreide collectie werken en kunstenaars, zodat er een ruime keuze is om een passend geschenk te vinden. Ook voor deze toepassing kan uiteraard een uniek kunstwerk in opdracht worden vervaardigd.    

Van der Vegt